(Android) Kung Fu karate: Fighting Games krāpjas, lai iegūtu lielāku izturību
Mar 16, 2022 17:31:06 GMT 1
Post by pregunelenen on Mar 16, 2022 17:31:06 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu karate: Fighting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kung Fu karate: Fighting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas, lai iegūtu lielāku izturību ▞▞▞
▞▞▞ Kung Fu karate: Fighting Games 2022 version ▞▞▞
Padomājiet, kā man nosūtīt spēka bumbu.
jauki, bet ne labi
Kung Fu karate: Fighting Games Akcija xgu
Kung Fu karate: Fighting Games ایکشن xjy
Šī spēle ir ļoti interesanta, man pietrūkst šīs spēles, un šī spēle ir ļoti svarīga un ļoti laba
Fach, lai iegūtu vislabāko cenu 0
Šī ir ļoti īsa spēle. Esmu pabeidzis visas šīs spēles lapas, jums arī ir jāspēlē un jāizbauda tā, kā arī jānovērtē.
Spēle ir stulba, un kontrolieri un tas, kā jums vajadzētu bloķēt centrālo procesoru, neko nedara un spēle ir lēna
Manohars Kumars Gupta ir labākais
spēli, kas ir pilna ar reklāmu, nevar spēlēt, kad reklāma tiek rādīta spēles priekšā
pārāk daudz reklāmu, kas bloķē ekrānu WATS spēles punktu
Laba spēle.Nav grūti spēlēt
Tik stilīga spēle
Tā bija labākā spēle uz laiku
Šajā kung fu treniņu režīmā mēs mācām jūs citādāk, jo tajā ir minēts trieciena spēks skaitļos, kamēr jūs sitat vai sitat spēlētāju. Tātad pēc treniņa režīma jūs varēsiet uzzināt, ka jūsu sitiens nodarīs lielāku kaitējumu nekā sitiens, kas pretinieka spēlētājam maksās agrāku bojājumu.
Cīņas spēles ir laba un labākā pieredze, tikai lēna un atsaucīga, kā arī dažas jaukas spēles.👍
Mani pretinieki man necīnās, viņi tikai lec, kas nepatīk. JC uzvarēja visās kārtās mazāk nekā 20 minūtēs un atbloķēja jaunus tēlus, kuri arī ir mani pretinieki. Kāpēc? Lūdzu, liec maniem pretiniekiem cīnīties un nelīdzināties maniem varoņiem. Tev tā ir laba spēle
1. Vs 2 režīmā es bloķēju 9. līmeņa pretinieku sitienus joprojām saņem damge, kāpēc .rediculas spēle 🤮🤮🤮 nelādē to .
Medico Giochi Ospedalieri Giochi di ruolo xmv
Ļoti jauki, bet grūti, bet man tas patīk, tik funbl liek jums aizņemt, pildot bord, patiesībā man tas patīk 😘
Zishan 😎👹💣
Pārāk daudz reklāmu
nenolaist skaļi? šī spēle pievienos visu jūsu tālrunī, un jūs pat nevarēsit to spēlēt...
0 zvaigzne. Spēle tik viegla. Pretinieks necīnās un neko nedara. Miskastes spēle .. neinstalējiet to 👎
ļoti slikta spēle, jo, atverot cīņas režīmu, uz nākamās pogas parādās reklāma
Lēti un vispārīgi! Ja jūs sagaidāt foršu spēli ar labiem cīnītājiem, kuriem katram ir savas prasmes un īpašas kustības un kombinācijas, piemēram, Street Fighter vai Tekken, ticiet man, ka tērējat savu laiku ar šo. Visiem cīnītājiem ir vienādas sitienu un sitienu pogas, nav īpašu atsevišķu kustību vai kombinācijas. Šī spēle varētu būt jautra, ja jums ir apmēram 5 gadi un nekad neesat spēlējis nevienu LABU cīņas spēli, bet citādi tā patiešām ir vētraina!
Ļoti garlaicīgi......tikai viena vai divu modeļu cīņa....tas atkārtojas ļoti ļoti ļoti garlaicīgi.......šo spēli var spēlēt tikai 3 gadus veci bērni
Klāsssssssssdsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssšssssssssssssssssssssssssszsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssaassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ēm klāssssssssssssssssssssssszssssssssšaszssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssdssssdsdsssssssssssdsssssssssdddssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss. Klāssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Beigās neviena mača nebija
X guegegqu he u eh Mt ుఈ ఉత్! M pirms ir tiesības uz ikreiz, kad drake
Ielādes process ir pārāk garš.
Esmu dūres pieredze cīņā💪👊 vienam pret otru
Laba spēle es pabeidzu spēli
Uz acs izskatās jauki, bet posmus var pabeigt dažu minūšu laikā
Cīņas spēles ir ļoti izcila un unikāla spēle, visi līmeņi ir ļoti pārsteidzoši.👍
jauka super spēle
Izgāja laimīgs veryhaaaappppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
!v . M m. .,...
Viņa spēle ir laba, bet vestibils ir divreiz labs
tas bija labi, bet tas nesazinās ar Instagram Facebook
Jums, puiši, jāturpina strādāt pie šī. Lol, nopietni!!!!!!!!