Post by quitfalatinap on Mar 15, 2022 9:14:50 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goldex Pokedex ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goldex Pokedex IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla puan kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Goldex Pokedex 2022 version ▞▞▞
iyi uygulama, herhangi bir pokemon saldırısının tüm bilgileri, vb. sadece Pokemon'un orijinal renkleri gerekli
Lütfen yakalanan/yakalanmayan pokemonları filtreleme özelliğini ekleyin, böylece tüm listeyi birden çok kez yukarı ve aşağı kaydırmak zorunda kalmam, aksi takdirde mükemmel bir uygulama!!!
Neye ve neye bakmanın güzel olduğu için ücretsiz sürümde iyi işlevsellik. Öğeler, doğalar, yetenekler ve hareketler için özel düğmeler olması gerekir. Bu kısa yollar, uygulamaya yıldız düzeyinde bir artış sağlar. Mevcut lvl, Nisan güncellemesiyle 3 yıldızdan 4 yıldıza geçti. Beceriksiz veya sinir bozucu hissetmiyor.
Bu uygulamanın geliştirilmesi gerekiyor ama bize parlakları gösterebilirseniz animeden bu sesi yapın ve tm hareketleri ekleyin
Uygulamayı seviyorum, tek sorunum, not yükseltme hakkında bilgi sahibi olmam ama bu, 50'den fazla değil, yalnızca 20 pokedex yapmama izin veriyor.
Mevcut bilgiler ve ekip oluşturucu ile ilgili harika Pokedex. Bununla birlikte, görsel stilin bu kadar kötü olmamasını (ya da en azından bize bir seçenek vermesini) gerçekten isterdim, Pokemon'u ayırt etmek çok zor ve neredeyse çok karanlık geliyor... Ayrıca bazen hızlı gezinmek biraz zor.
Güzel, ama çizimler biraz can sıkıcı. Pokemon'un gerçek görüntülerini arıyordum ama bunun yerine sadece çizimler var. Güzel, ama ihtiyacım olan şey değil. Aksi takdirde, harika işlevler!
Goldex Pokedex Книги и справочници wkh
Bir oyun oynamadan önce bir takım oluşturmak için bu uygulamayı kullanmayı seviyorum. Ancak, pokedex'in temel istatistikleri ve türü vb. (serebii'de olduğu gibi) filtrelemenin bir yoluna sahip olduğunu ve sürüme göre nasıl alınacağına dair bir tm/hm listesinin yanı sıra sürüme göre hareket eğitmeninin yerini göstermeyi çok isterim.
Süper havalı tasarımı ve çok kullanıcı dostu olmasını gerçekten çok seviyorum ama keşke bir bölgede pokemonu nerede yakalayabileceğinizi gösterseler ve takıma göre bir Pokemon için hareket havuzunu tavsiye etselerdi.
oyun için mükemmel teşekkürler
Learn Polish. Speak Polish Haridus ztk
Tüm gigantamax, megas ve bölgesel varyantları geri kalanına ulaşmak için kaydırmak çok can sıkıcı olduğu için sıralama özelliğini yeniden çalıştırabilirseniz. Varyantları pokedex sırasına koyardım ve megas, gigantamax en sonunda efsaneler tarafından. Yeni güncelleme! Mükemmel! "Değiştir" düğmesini kaldırırdım (sadece mon'u silebiliriz) ve "geliştir" düğmesi için sadece ilgili pokemonu gösterirdim. Bir eevee üzerinde gelişmeye tıklayın ve tüm gelişmeleri getirin.
Güzel arayüzü ile çok harika bir uygulama. Tüm pokemonların girişine sahiptir ve farklı jenerasyonlardaki hareketlerini de içinde barındırmaktadır. Pokedex'inizi pokemon takımınızı vs. oluşturmanıza izin verir. Sadece çok fazla rengi olmamasına rağmen diğer pokedexlere kıyasla harikadır.
Güzel uygulama, ancak 2'den fazla pokedex istiyorsanız yükseltme gerektirir.
Goldex Pokedex Buku & Rujukan xzpc
Goldex Pokedex Livres et références gos
Bu iyi bir uygulama ama sorun yükseltme ile ilgili lütfen bakın ve düzeltmeye çalışın
Resim yok
Bu denediğim ilk Dex. Ve dürüst olmalıyım. Başka bir lol denemeyeceğim. Kelimenin tam anlamıyla ihtiyacınız olabilecek her seçeneğe sahip olmasını seviyorum. Pokemon Coders üyesiyim. Ve ancak oğlum Pokemon'a ilgi duyduktan sonra, neden bahsettiğini iyi bir şekilde kavramak için bilgisayar korsanlığı ve kodlama yapmaya başladım, ancak bu uygulama benim için her şeyi oldukça hızlı bir şekilde özetlememe yardımcı oldu.Bahsedeceğim tek şey, Pokemon'un görünüm seçiminizde neon olmaması için bir seçenek koymak.
Goldex Pokedex Bøger og opslagsværker ptp
Bu gerçekten çok harika bir uygulama. Siyah temayı ve ayrıca özellikleri gerçekten çok seviyorum.Bu uygulama için hoşunuza gidebileceğini düşündüğüm bazı fikirlerim var:- 1:Tıpkı google'ın bilgiyi gerçek sesle söylemesi gibi, siz de pokemonun tanımını gerçek seslerle vermeye çalışmalısınız. O zaman eminim bu dünyanın en gerçekçi pokedex'i olacak. 2:Haritalarda pokemonların ve eşyaların yerini gösterecek bir özellik eklemeyi denemelisiniz bence. 3:Gerçek Pokemon seslerinin mevcut olmadığını öğrendim. Yani, bunun için bir çözümüm var. Diğer ağlardan gelen Pokemon seslerini buraya ekleyerek kaydedebilirsiniz. Bunların biraz zaman alacağını biliyorum ama 1 veya 2 yıl içinde tüm bu özelliklerin tamamlanacağını ve Goldex'in dünyanın gelmiş geçmiş en iyi pokedex'i olacağını düşünüyorum.
Bu, anında erişilebilen büyük miktarda bilgiyle dolu mükemmel bir uygulamadır. Büyük siteler de dahil olmak üzere mobil cihazlarda pokemon için daha iyi bir veri kaynağı yok
Arkadaslar çok güzel bir pokedex her şey var ama Pokémon çok iyi değil ama çok güzel
Bir hafta oldu ve galar pokemonun piyasaya sürülmesinden bu yana neredeler! Al, uygulamanın temiz olduğunu düşündü
bu oyun süperdi
Tek kelime ile anlatıyım ................................................ ................................................................ ................................................ KIYMALI PİDE
Uygulamayı ekip oluşturma için çok yararlı seviyorum ama tek sorun güncellemeniz ve tüm ekipler gitmiş, bu yüzden hepsini tekrar yapmanız gerekiyor
İhtiyacınız olan tüm bilgiler, bir ekip oluşturucu ve harika, benzersiz görünümlü bir tasarım! Ekibinizin üyelerini silip yeniden eklemek yerine belirli yerlere sürükleyebileceğiniz bir olasılık görmeyi çok isterim, ancak bu sadece birinci dünya sorunlarının bir örneği. 5 yıldız!
Harika bir uygulama. Neon benzeri olanlar yerine normal görüntülere sahip net bir tema istiyorum ama bunun dışında harika.
Tüm Hareketler Bölümünde G-Max Sersemletme Şoku olan Gigantamax Toxtricity'nin G-Max Hareketini göstermiyor
Şimdiye kadar bıraktığım bir uygulama için ilk inceleme. Arayüzü sevin Derinliği sevin Ve neon sanat tarzı harika Oyun pokedex'lerini tamamlamaya çalışıyorsanız, bence bu bir zorunluluktur
Goldex Pokedex પુસ્તકો અને સંદર્ભ esfb
Bu iyi
Pokemon oyunlarına yeni başlayanlar için güzel bir uygulama
Atık uygulaması 540 mb'ye ihtiyaç duyuyor
Bu iyi bir Pokédex, ancak listelenmemiş hidreigon olan bir mega evrim var.
sadece bekkar
Neonu kaldırabilir misin çünkü hoşuma gitmiyor ama yine de bu uygulama faydalı, yaptığınız için teşekkür ederim ve ekip oluşturucu gerçekten kafa karıştırıcı
Pokemon hakkında her şeyi anlayabiliyorum, bu seslerin nasıl olduğunu ve pokemon habitatlarının nerede olduğunu bilmeme gerçekten yardımcı oluyor.
Nefret ettim çünkü 6. nesil ve tüm türleri seçtiğimde bana tüm neslin mega evrimlerini gösteriyordu, inanmıyorsanız deneyin.
Bana sorarsan iyi bir uygulama. Ancak Pokemon'u tasarlayan pokemon tasarımı hakkında bilgi ve pokeball'lar hakkında bilgi gibi bazı şeyler istiyorum.